Mode

Getest: epilator die volledig pijnloos ontharen belooft!

Print

Getest: epilator die volledig pijnloos ontharen belooft!

Epileren is een deel van het leven van heel wat vrouwen. We willen er goed uitzien, en zoals het spreekwoord zegt moeten we dan ook maar lijden. Calor brengt nu de Soft Extrême epilator op de markt, die een perfecte ontharing zonder enige vorm van pijn belooft. Wij hebben het voor jullie gestest!

Wat u vooraf moet weten: Deze Calor epilator is samen met een neuroloog ontwikkeld. Bij elke beweging stuurt elk micro knikkertje veelvuldige en diepe impulsen in de huid om de pijngevoeligheidsgraad te deactiveren. Dat in combinatie met een continue koude luchtstroom zorgt ervoor dat epileren voortaan volledig pijnloos zou moeten zijn. Vergelijk het met een slag op uw hand, wanneer u dat gewoon laat doorwerken zal u er lang last van hebben. Wrijft u echter over de pijnlijke plek en blaast u er koele lucht over, dan gaat de pijn veel sneller weg.

Ons oordeel? Ondanks onze kritische ingesteldheid, blijkt het machinetje zijn werk te doen. Zelfs de kleinste haartjes worden geëpileerd, en de pijn is te verwaarlozen. Daardoor heeft het apparaatje meteen twee voordelen: het pijnloze karakter én het feit dat je je haartjes niet eerst een paar millimeter moet laten groeien vooraleer je aan het epileerwerk kan beginnen.

Het is aan te raden de huid in te smeren met een lotion na het epileren, zodat de huid geen schade oploopt, en je dat mooie glanzende effect krijgt. De Soft Extrême epilator kan van jouw zijn voor maar 69,94 euro!

Niet te missen