Vier jongeren zwaargewond na ongeval in Temse

In de Sint-Jorisstraat in Temse zijn zondagochtend vier jongeren zwaargewond geraakt. De wagen met vijf inzittenen raakte van de weg en boste tegen een woning. Dat meldt het parket van Dendermonde.

ikerremans

Het ongeval in de Sint-Jorisstraat gebeurde omstreeks kwart voor vijf zondagochtend. Een Renault Clio met aan boord vijf jongeren ging er om ongekende reden van de baan af en reed tegen een woning.

De bestuurder, de 19-jarige Jens D. uit Stekene, raakte zwaargewond. Ook de drie passagiers achteraan (de 16-jarige Ruud D. uit Temse, de 21-jarige Bruno D. uit Temse en de 18-jarige Maarten D. uit Stekene) liepen zware verwondingen op.

De passagier vooraan, de 19-jarige Marco B.R. uit Nederland werd licht gewond. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Zonhoven

Amper een week geleden kwamen nog zeven jongen om het leven bij een dramatisch verkeersongeval op de E314 in Zonhoven. Voor hen vindt om 11 uur een gezamenlijk herdenkingsmoment plaats in de gemeente Leopoldsburg.

Foto Geert De Rycke

Meer over Temse

Aangeboden door onze partners