Celebs

Zdenek Stybar gaat trouwen!

Print
Zdenek Stybar gaat trouwen!

Zdenek Stybar gaat trouwen!

Wereldkampioen veldrijden, Zdenek Stybar (28) gaat trouwen met zijn Ine Vanden Bergh (27). Na lang wachten stelde hij uiteindelijk de vraag op 21 juli. "Eindelijk", klinkt het bij Ine.

En of ze wil trouwen met haar Stybar. Ine laat er geen gras over groeien, haar trouwjurk is al gekozen en de gastlijst wordt ook al netjes in orde gebracht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze er zoveel gas achter zet, want ze heeft lang moeten wachten op het aanzoek. "Ik dacht dat het er nooit meer van zou komen", zegt een gelukkige Ine in TV-Familie.

De trouwdag

Het koppel gaat in oktober trouwen in Tsjechië, de geboorteplaats van Stybar. "We trouwen daar omdat het onze officiële verblijfplaats is. Maar of we daar ooit echt zullen gaan wonen, weten we nog niet. Want zodra er kinderen zijn, zullen we een keuze moeten maken. Dat zal de volgende stap zijn na ons huwelijk", vertelt Ine.

Ze willen graag in intieme kring trouwen, maar met een bekende man zoals Stybar is dat natuurlijk moeilijk. " De huwelijksceremonie zal in intieme kring plaatsvinden met de ouders, zussen en getuigen. We zijn er nog niet uit of we daar ook een feest zullen geven voor Zdeneks vrienden en familie, zodat zij niet allemaal naar hier moeten komen. Want in België volgt er sowieso een feest. We willen het niet te groots organiseren. Maar ja, ik heb een heel grote familie en daar komen dan nog eens Zdeneks collega's bij. Dat is toch een hele hoop."

Het aanzoek

Zdenek is volgens Ine een echte romanticus. Al heeft hij haar wel serieus lang laten wachten op die begeerde vraag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ine in eerste instantie niet wist wat haar overkwam. "Wat een verrassing! Ik had eerder al wel momenten meegemaakt dat ik dacht: nu gaat hij het vragen. Maar dat was nooit het geval. In Italië had ik me er echter totaal niet aan verwacht. Hij zei dat hij me de Stelvio wilde laten zien en nam me mee naar een kasteeltje op de top van de berg. Daar stond een tafeltje voor twee klaar met mijn favoriete drank, rosé. Het was superromantisch. En toen ging hij plotseling op zijn knie, haalde een ring boven en stelde hij me dé vraag. Natuurlijk heb ik meteen 'ja' geantwoord", besluit Ine.

Photo News / Evelien Geboers

Niet te missen