Sportcentrum van Kim Clijsters officieel geopend in Bree (album)

Print
Sportcentrum van Kim Clijsters officieel geopend in Bree (album)

Sportcentrum van Kim Clijsters officieel geopend in Bree (album)

Bree - Na ruim twee jaar verbouwings- en uitbreidingswerken werd vrijdag in Bree de Kim Clijsters Sports & Health Club officieel geopend. In het tenniscomplex kunnen ook andere sporten beoefend worden, en is er ruimte voor opleiding, trainingsbegeleiding en therapie in alle facetten.

"Ik ben ontzettend fier op wat we hier al gerealiseerd hebben. Ik kan het gevoel dat me nu bekruipt echt vergelijken met het winnen van een grandslamtornooi", aldus Kim Clijsters. "Onze droom is de beste tennisclub ter wereld worden. Maar deze plek moet vooral een warme, gezellige sportclub zijn voor de hele familie. Ik hou zelf hele fijne herinneringen over aan mijn jeugdjaren in de tennisclubs. Daar opgroeien heeft mij als tennisser, maar ook als mens gevormd. Het sociale aspect van een sportclub is erg belangrijk, ook hier."

Meer dan tennis

Onder het dak van de Kim Clijsters Sports & Health Club in Bree huizen 5 belangrijke entiteiten. Tennis staat uiteraard centraal, maar ook andere vormen van gezonde en energieke lichaamsbeweging, zoals pilates en yoga, kunnen er beoefend worden.

In het complex wordt ook een vestiging van het Energy Lab ondergebracht. Dit centrum biedt een op maat gericht trainingsprogramma voor alle sporters. Tot slot huisvest de nieuwe club ook de praktijk van Sam Verslegers, die er een brede waaier aan therapeutische mogelijkheden aanbiedt, zoals osteopathie, acupunctuur, psychosomatische therapie of sportmassage.

Het eetcafé De Refferie en een aantal multifunctionele vergaderzalen zorgen voor de invulling van de ondersteunende functies.

Belga, foto's DD


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio