Rode loper voor vijfde K3-langspeelfilm

Print
Rode loper voor vijfde K3-langspeelfilm

Rode loper voor vijfde K3-langspeelfilm

In Kinepolis Antwerpen ging 'K3 Dierenhotel', de vijfde langspeelfilm rond het populaire meidentrio, in première. Een vijftigtal BV's, waaronder Wendy Van Wanten en Kevin Janssens, zat erbij en keek ernaar.

In 'K3 Dierenhotel' raken Karen en Josje verkeerdelijk verzeild in een beautyfarm, terwijl Kristel tegen alle verwachtingen in strandt in een dierenhotel. Het misverstand leidt tot bizarre situaties. Als een crimineel duo ermee dreigt de kinderboerderij van Bas met de grond gelijk te maken, haalt K3 het grote geschut boven. De vijfde langspeelfilm rond K3 combineert 'live action' met het animatieprincipe waarbij acteurs hun stem ontlenen aan bepaalde dieren. Koen Crucke blaast de aartsluie kat Lazy leven in, terwijl Walter Baele en Sven De Ridder te herkennen zijn als vis Hendrik en hond Bink. Hilarisch is het stemgeluid van Jeroen Maes, die de lama Paco van een stemgeluid voorziet.

Meest opvallende gastacteurs zijn Philippe Geubels, Daisy Thys en Jacques Vermeire, die inmiddels al aan zijn tweede K3-film toe is. Geubels speelt Danny de picolo, Thys mevrouw Lama en Vermeire de wel erg onhandige Marcel. De première werd bijgewoond door een vijftigtal bv's, waaronder Hubert Damen, Wendy Van Wanten en Kevin Janssens. De 'Vermist'-acteur kwam zijn vriendin Josje Huisman aanmoedigen. "Ze heeft het echt goed gedaan", aldus Janssens. "Het is een vrolijke gezinsfilm geworden. Dat ga ik Josje straks meteen vertellen."

'K3 Dierenhotel' loopt vanaf 12 februari in de Vlaamse bioscoopzalen. Info: www.k3dierenhotel.be

Peter BRIERS
Foto SVdE