5 seksposities voor gevorderden!

Heel wat koppels willen wel eens wat nieuws in de slaapkamer proberen. En als ook de Kamasutra is uitgeput, is het tijd voor enkele nieuw uitgevonden bewegingen, zo vond het Amerikaanse blad Cosmopolitan. Zij bedachten vijf seksposities voor wel erg gevorderde 'gebruikers'.

mgeysmans

1) Passie-aandrijver: hierbij gaat de vrouw onderaan liggen, met haar rug op de grond. De man gaat in tegenovergestelde richting, met zijn hoofd dus naar haar voeten gekeerd, op haar liggen.

2) Bootyful zicht: Bij deze positie gaat de man op zijn achterwerk zitten. De vrouw komt achterwaarts op hem liggen, zodat haar buik de grond raakt en haar benen zich achter zijn lichaam bevinden.

3) Kriskros: deze is echt eentje voor de durvers. De vrouw gaat hierbij op haar zij liggen, liefst op een verhoging zoals een kast of een bed, met haar aangezicht naar de man gericht. De man staat recht voor haar met één been voor hem en één been achter zijn rug geslagen.

4) V-positie: de vrouw gaat op een lage kast zitten. De man staat met zijn gezicht voor haar gezicht. Hierbij slaat de vrouw haar benen omhoog zodat ze in zijn nek komen te liggen. De vrouw maakt hierdoor een V-vorm van haar lichaam.

5) Het draaiwiel: bij deze positie moet je geconcentreerd te werk gaan. De man ligt onderaan op zijn rug. De vrouw komt op zijn middel zitten en slaat haar benen rondom haar partner. Vervolgens laat de man één been onder haar rug en het andere been op haar middel rusten.

Mieke Geysmans

Niet te missen