Soapvooruitblik: dit gebeurt er deze week in Thuis!

Marianne kan de stress maar moeilijk aan nu Ann en Mayra zich steeds meer van haar verwijderen en doorzetten met hun plannen. Geert geeft haar de raad zich kalm te houden, maar Marianne is niet van plan om haar dochter zomaar te laten begaan.

mgeysmans

Geert besluit dat er maar één manier is om Marianne te doen ontspannen: door haar mee te nemen op reis, ver weg van alle huiselijke ellende. Ondertussen bespreken Mayra en Ann hun strategie. Mayra maakt daarop meteen een afspraak met Kurt om de details te bespreken. Om de plooien in de familie glad te strijken organiseren Mayra en Ann een etentje voor Judith en Tom. Maar op de avond zelf ontvangen de twee koppels een ongewenste gast. Tom helpt Mayra uit een netelige situatie.

Tussen Jana en Bram gaat het van kwaad naar erger. De twee blijven ruzie maken, en ook bemoeienissen van Yvette kunnen niet helpen. Ellen besluit de twee mee uit eten te vragen, maar dat heeft allesbehalve een gunstig effect op het gemoed van Jana. Die is de ruzies zo beu dat ze 's nachts niet meer thuiskomt. Bram beseft dat hij actie moet ondernemen en zoekt toenadering, maar het antwoord van Jana komt geheel onverwacht.

Ook ten huize Eddy en Nancy verloopt niet alles even vlotjes. Terwijl Eddy zich niet goed in zijn vel voelt, loopt Nancy op wolkjes. Tim probeert zijn gevoelens voor Sam dan weer duidelijk te maken aan de vrouw, maar die heeft andere zorgen aan haar hoofd nu Adil ook toenadering tot haar zoekt. Simonne en Peggy maken ruzie over een voorstel van Luc. Peter staat voor een enorme verrassing wanneer hij plots oog in oog staat met Femke.

Thuis, Eén, 20u10.

VRT / Mieke Geysmans

Meer over VRT

Niet te missen