Tanja Dexters: "Mijn kus met Ann Van Elsen vond ik veel erger"

Tanja Dexters zorgde voor heel wat ophef toen ze afgelopen weekend een video postte op haar Facebookpagina waarop te zien was hoe de vrouw een vriendin op de mond zoende. Ongehoord voor een moeder reageerden velen, maar Tanja zelf ziet er de lol nog wel van in.

mgeysmans

Tanja Dexters houdt al eens van een feestje, en ook van de nodige provocatie van tijd tot tijd. De twee combineren lukte haar afgelopen weekend weer bijster goed. De dame zette namelijk een video op haar pagina waarop ze te zien is terwijl ze een vriendin zoent. Een onschuldige kus vond La Dexters zelf, maar heel wat nieuwssites pikten het nieuwtje al snel op en de verbolgen reacties lieten niet lang op zich wachten. Tanja Dexters zelf ziet er het plezier wel van in. Zo postte ze een video van haarzelf al kussend met Ann Van Elsen, iets wat vele jaren geleden gebeurde, op haar pagina met het bijschrift: "Vanwaar al die heisa? Deze vond ik erger. Haha".

Even later haalde de dame er ook een video van Elektra bij, het pseudoniem waaronder Eline De Munck een tijdlang zong, en waarop de blondine innig kussend te zien is met een andere vrouw. Tot slot kon La Dexters het niet laten om ook een nieuwssite erbij te sleuren. Uit hun top tien bleek namelijk dat 'de zwoele nacht van Tanja Dexters' meer lezers had opgeleverd dan het artikel 'Onweer slaat hevig toe in West-Vlaanderen'. "Oeioei, de storm bij mij was precies groter", reageerde de dame daar laconiek op.

Photo News / Mieke Geysmans

Meer over Tanja Dexters

Niet te missen