Het rapport van uw burgemeester

Print

Het rapport van uw burgemeester

Zowat zeven op tien Limburgers zouden opnieuw dezelfde stem uitbrengen als het morgen gemeenteraadsverkiezingen waren. De 'beste' burgemeesters van Limburg, volgens de ondervraagde inwoners voor Het Rapport van Uw Gemeente, zijn Lode Ceyssens van Meeuwen-Gruitrode, Jan Dalemans van Hechtel-Eksel en Jo Brouns van Kinrooi.

Van de ruim 21.000 ondervraagde inwoners in de Limburgse gemeenten en steden vindt 17 procent dat het nieuwe bestuur het beter doet dan het vorige. Het aantal inwoners dat vindt dat het huidige bestuur het slechter doet is ongeveer even groot, 18 procent.

Voor de meerderheid (57 procent) is er eigenlijk geen verschil tussen het bestuur voor en na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Bijna 68 procent van de ondervraagde inwoners zou dan ook exact dezelfde stem uitbrengen als het opnieuw verkiezingen zouden zijn.

Het rapport van uw burgemeester en gemeentebestuur

Bent u benieuwd wat de score van uw burgemeester is en hoe tevreden de inwoners in uw gemeente zijn van het nieuwe gemeentebestuur? Zoek het op in onderstaande grafiek:
(Vlaams gemiddelde: 6,27/10)

JaC