Suikervrije gummybeertjes leveren hilarische recensies op

Soms komen de beste productbesprekingen uit onverwachte hoek. Zo gaan de recensies van een zak van ongeveer 2 kilo suikervrije gummybeertjes momenteel viraal.

dvansant

Men kan website Amazon er niet van betichten dat ze de consument niet van tevoren hebben gewaarschuwd. "Dit product is suikervrij en bevat ingrediënten die mogelijk tot spijsverteringsproblemen kunnen leiden, indien overdadig geconsumeerd."

En het waren precies die problemen waar klanten nu over klagen. Wat denkt u van de volgende getuigenis?

"Nadat ik er ongeveer twintig had gegeten, brak de hel los. Mijn maag en darmen kregen het te verduren als nooit tevoren. Krampen, zweten, en een opgeblazen gevoel zoals ik in mijn ergste nachtmerries nog niet heb gehad. Ik heb een voedselvergiftiging gehad door bedorven schaaldieren, en dat was een eitje in vergelijking met wat er zich hier binnenin me afspeelde.

De recensent beweert de snoepjes aan een vriendin te hebben gegeven, die niet geloofde dat het zo erg kon zijn. Toen zij hetzelfde doorstond, nam haar zus ze mee naar haar werk...

"Ze werkt voor een bouwbedrijf, waar er bouwvakkers, dakwerkers, huisschilders, architecten en dergelijke meer rondlopen. Veel mensen die slechts beperkte toegang hebben tot een toilet. Ik kan me niet inbeelden waar al deze onfortuinlijke mannen (en vrouwen) zich die dag ontlast hebben. Ik blijf me mannen voor de geest halen die op daken staan, met de benen gekruist en die zich afvragen of ze snelsnel de ladder moeten afdalen, of gewoon springen.

Lees hier nog meer hilarische besprekingen

Archieffoto DEVA