Brigitte Aendekerk wint hoofdprijs van de 'December Feestmaand'

De hoofdprijs, een Hyundai Veloster, tijdens de 'December Feestmaand' ter waarde van 22.000 euro werd gewonnen Brigitte Aendekerk uit Sint-Truiden. Woensdagavond kreeg zij door Jos Pierard, de voorzitter van Trud'Or de sleutels van de luxewagen overhandigd in de showroom van de dealer Garage Mersinsky. Voordien mochten de drie andere winnaars van de hoofdprijzen al het podium op om hun prijs in ontvangst te nemen. Ann Claes won de elektrische fiets, François Stevens de Boxspring en Fabienne Papinutti de reis voor twee personen naar Turkije.

Jozef Croughs

"Brigitte Aendekerk was bij het afroepen van haar naam tijdens de loting helemaal van haar melk. Met tranen van geluk nam ze de sleutels van de wagen in ontvangst. " Ik ben zeer ontroerd. Mijn man was ziek en moest vanavond thuis blijven. Hij gaat zijn oren niet geloven als ik hem straks het goede nieuws breng.

Uiteraard hebben wij al een wagen maar met deze erbij gaat het een stuk makkelijker worden om op onze verplaatsingen te maken," zegt Brigitte. Met deze uitreiking sloot de middenstandsvereniging Trud'Or uit Sint-Truiden een succesvol jaar af.

Jozef Croughs


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio