Washington-reizigers eten in Belgisch restaurant B'Too

Woensdagavond ging de bijna voltallige delegatie Limburgse Washington-reizigers eten in B'Too. Dat is het restaurant van de Vlaamse chef-kok Bart Vandaele, partner van Greet De Keyzer. Het menu viel bij iedereen in de smaak. De Limburgers konden kiezen uit drie voorgerechten: salade van rode bietjes met Griekse yoghurt, munt en pistachenootjes, of bloedworstwafel met appeltjes, kersen en vincottocrème, of erwtensoep met spek en rozemarijnschuim.

mceulemans

De drie keuzes van het hoofdgerecht waren: kraaie biefstuk uit de Josper met pepersaus, wintergroenten frietjes, of B'Too mosselen met Saisonbier, spekjes, knolselderpuree en frietjes of gebakken baars met purperen aardappelstoemp, spinazie en peterseliewortel. De desserts waren een Dame Blanche of frangipanewafel. De avond werd door de laatste tooghangers geheel in Limburgse gezelligheid afgesloten.

RD, foto TP

Meer over Washington