Justin Bieber: tienerster in verval?

Bij zanger en tieneridool Justin Bieber vond de politie tijdens een huiszoeking cocaïne. Die huiszoeking kwam er nadat Bieber het huis van zijn buurman met eieren had bekogeld. Wij zetten enkele andere Bieberschandalen op een rij en laten aan u de keuze: bewuste imagocampagnes of écht een tienerster in verval?

jrosquin

Lees ook: Politie vindt cocaïne in huis van Justin Bieber

Braziliaans bordeel

Bieber werd opgemerkt toen hij een bordeel in Rio De Janeiro verliet, gewikkeld in en wit laken. Kort nadien verscheen er een filmpje op internet waarop te zien hoe Bieber (met pet in bed) aan het slapen is. Het filmpje werd gemaakt door een prostituée.

De Chinese Muur

Voor de videoclip van zijn song

All That Matters

moest Bieber de Chinese Muur een stuk bewandelen. Daar had Bieber geen zin in en hij liet zich dragen door twee van zijn bodyguards.

Plasemmer

Bieber verliet een nachtclub via een restaurant om aan de paparazzi te ontsnappen. Onderweg naar de uitgang moest Bieber, in gezelschap van enkele wilde vrienden, zo dringend plassen dat hij het gewoon in een emmer van het restaurant deed.

Drugsbus

Biebers tourbus werd in Stockholm gecontroleerd op drugs. De Zweedse politieagenten roken een weedwalm die uit de bus kwam. Toch werd er niemand gearresteerd.

Paparazzi

Bieber verliet zijn hotel in Londen en passeerde een hele hoop paparazzi. Eén van de fotografen schold Bieber meermaals uit. Waarop de ster uit zijn auto stapte en dreigde de fotograaf bij elkaar te slaan.

Lovechild

In 2011 overleefde Bieber al een schandaal rond vaderschap, en in 2013 gebeurde het weer. Een 25-jarige vrouw beweerde dat ze zwanger was van Bieber nadat ze samen de nacht hadden doorgebracht in Miami.

Spuwincidenten

Tijdens een burenruzie spuwde Bieber in het gezicht van zijn buurman. Hij dreigde er ook mee om zijn buurman te vermoorden. Dat kwam omdat de buurman hem wees op zijn roekeloos rijgedrag. Toen hij ging fitnessen spuwde Bieber in het waterflesje van radiopresentatrice Colette Harrington.

Geldwolf

Fans die 425 euro betaalden voor een meet and greet in het Sportpaleis kregen slechts vijf seconden om hun idool te bewonderen en een foto te maken. Ze waren ook niet zeker of ze de echte Bieber te zien kregen. Tijdens een andere meet and greet kon Bieber zijn handen niet thuishouden. Hij legde zijn hand op de borst van een fan terwijl hij haar een kus op de wang gaf.

Foto: Cia Jansen Tijdens het wachten op de meet and greet met de echte Justin Bieber werden er al foto’s gemaakt met Vlaamse lookalike, Robin Verrecas.

Ondanks alle scandalitis blijven de echte 'beliebers' hun idool toch steunen door dik en dun:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jade Van Lint