Solliciteren voor 300 vacatures op het Autosalon

Het 92ste Autosalon opent morgen de deuren voor het grote publiek. Deze en volgende zaterdag kunt u er supersnel solliciteren voor meer dan 300 vacatures in de autosector, naar grappige reclamefilmpjes kijken, elektrische en hybride wagens uitproberen op een parcours van 300 meter en de wereldprimeur meemaken van vier modellen.

ikerremans

Hybride auto’s, die zowel op een elektrische als een verbrandingsmotor rijden, stelen dit jaar de show. Volgens autobouwer Toyota is de hybridewagen 5 à 10 procent duurder dan een gewone wagen, maar hebt u wel veel minder onderhoudskosten.

Mercedes niet meer apart

Maar ook wie een benzine- of dieselwagen wil, krijgt op het Autosalon een ruime keuze. U vindt er alles bij elkaar 600 auto’s en 400 motoren. De luxemerken staan nog steeds apart, al is dat ietsje minder het geval dan vroeger. Zo vult Mercedes-Benz niet meer in zijn eentje Paleis 10, maar staat het broederlijk naast concurrent BMW in Paleis 7.

Op zaterdagen 18 en 25 januari kan u ook solliciteren voor meer dan 300 vacatures middels een kort gesprek. De vacatures worden onder meer aangeboden door Toyota (in Sint-Stevens-Woluwe), Audi Brussel en Volvo Gent. Ze gaan van boekhouder tot onderhoudstechnicus en een startbaan in de verkoop. Meer info op beautomotive.be.

CWIL Foto JVDP

Het autosalon vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 26 januari, telkens van 10 tot 19u in Brussels Expo. Op vrijdag 17 , maandag 20 en vrijdag 24 januari is het salon open tot 22u. Een ticket kost 13 euro voor een volwassene. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 7 euro. Kleine kinderen mogen gratis binnen.