KRC Genk verliest oefenmatch tegen Turkse eersteklasser

KRC Genk heeft zijn oefenwedstrijd tegen de Turkse eersteklasser Eskisehirspor met 2-1 verloren. De oefenpot kaderde in de stage in Antalya. Jellen Vossen moest ziek afhaken. Twee defensieve fouten in vijf minuten tijd beslisten de wedstrijd.

mceulemans

Op het kwartier kreeg KRC Genk al meteen een grote kans via Cissé, maar die was oog-in-oog met de doelman niet koelbloedig genoeg. Zijn poging ging voorlangs. Eskisihirspor kwam even later op voorsprong via Zengin. Een slechte terugspeelbal van Gorius luidde de 2-0 in: Köteles was kansloos op een schot van Necati Ates.

Aansluitingstreffer

Racing Genk vocht terug en Muzaqi zag zijn loeier nog op de deklat gaan. De aansluitingstreffer kwam er een kwartier voor tijd dan toch na een knappe voorzet van Ayub. Die bediende Ojo, maar de doelman zat er nog tussen. Muzaqi kon evenwel de rebound binnenleggen.

KRC Genk 1ste helft: Köteles, Anele, Kara, Koulibaly, Tshimanga, Cissé, Gorius, Hyland, Camus, Schrijvers en Mboyo. KRC Genk 2de helft: Köteles, Walsh, Castagne, Simaeys, Hamalainen, Ayub, Kumordzi, Gerkens, Joseph-Monrose, Musaqi en Ojo.

MCe, beeld Photo News