Mager vrouwtje verpulvert wereldrecord biefstuk vreten (video)

Molly Schuyler is een moeder van vier kinderen uit het Amerikaanse Nebraska. Ze is van gemiddelde lengte en weegt een bescheiden 54 kilo. Als er iets is dat je haar absoluut niet zou aangeven, dan zou het wel zijn dat ze een van de beste professionele eters ter wereld is. Maar schijn kan bedriegen, en dat bewijst ze nogmaals met dit filmpje. Ze stouwt een biefstuk van 2 kilo weg in minder dan drie minuten. Een hele prestatie, zeker als je weet dat het vorige wereldrecord voor dat formaat momenteel 6 minuten en 48 seconden bedraagt.

dvansant

Amper 2 minuten en 43 seconden heeft ze nodig om zich door de vleeshomp te werken. De frèle Molly zei aan regionale zender KPTV dat ze eigenlijk pas een jaar echt competitief is beginnen eten, maar dat ze altijd 'om het snelst' at tegen haar broers en zussen. "Ik weet ook niet hoe het komt, ik ben gewoon zo geboren. Het is zo'n dom talent, veronderstel ik."

Of ze haar buikje rond heeft gegeten? Niet helemaal. Na haar overdosis vlees knabbelt ze rustig nog wat frietjes op. Smakelijk.

Beeld YouTube DEVA