Michael Lanzo (Belgiums got talent-winnaar) liet zich ombouwen voor showbizz

Michael Lanzo won onlangs de talentenshow Belgiums got talent, maar dat was niet meteen toeval. Lanzo timmerde al zijn hele leven aan zijn showbizzcarrière.

mgeysmans

"Ik vind het vrij belangrijk om fit te blijven. Ik kom namelijk heel makkelijk bij. Alles wat ik in mijn mond steek, blijft als het ware aan mijn lijf plakken. Als ik veel bijkom, voel ik mij niet lekker in mijn vel. Den kan ik me niet 100 procent geven op het podium. Daarom ben ik na mijn auditie bij Belgiums got talent vier keer per week gaan sporten en met hulp van de Weight Watchers ben ik zo'n 12 kilo kwijtgespeeld", begint Lanzo zijn verhaal in TvFamilie.

"Het is keihard werken hoor. De beloning was natuurlijk de moeite: ik paste weer in mijn oude maatpakken en mijn zelfvertrouwen ging in no time de lucht weer in. Als kind woog ik 135 kio, een gewicht dat ik pas op latere leeftijd kwijt wist te spelen. Op mijn 18de woog ik nog maar 80 kilo. En in plaats van me beter te voelen, bleef ik er heel onzeker over. Vooral omdat ik mij stoorde aan de overtollige huid die ik overhield nadat ik was afgevallen. Zeker omdat het toen al begon te kriebelen om op te treden. Ik had toen maar één doel voor ogen: schitteren en het beste van mezelf geven. Daarom heb ik uiteindelijk en buikwandcorrectie laten uitvoeren."

"Ik bleach mijn tanden vaak, zeker als ik weet dat ik op tv ga komen. Dat geeft een verzorgde uitstraling. En ik heb ook al geëxperimenteerd met botox. Een behandeling maar, puur uit nieuwsgierig. Vroeger was het echt taboe om botox te laten spuiten, maar tegenwoordig probeert iedereen het. Ze geven het gewoon niet allemaal toe."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen