Selfie redt leven van Amerikaanse vrouw

Een Amerikaanse vrouw postte een selfie van haar zwaar toegetakelde gezicht op Facebook. Ze was door haar man tot bloedens toe geslagen en gebruikte de selfie als een schreeuw om hulp. Ze moest dat wel doen via Facebook want haar gewelddadige echtgenoot had de telefoondraad uit de muur getrokken zodat de mishandelde vrouw de politie niet kon bellen. Gelukkig beschikte ze over wifi op haar telefoon.

tmas

Na een woordenwisseling met echtgenoot Donnie Stacy kreeg de Amerikaanse Susann Stacy uit Kentucky heel wat klappen met een geweer te verwerken. De vrouw liep snijwonden op aan haar hoofd en bloedde daardoor hevig. Susann schreef de woorden “Help... Please anyone” bij de confronterende selfie. Een vriend zag de status en belde onmiddellijk de politie.

“Ik postte de foto omdat het de enige manier was om hulp te zoeken”, schrijft ze op haar Facebookpagina. “De telefoon was stuk en mijn gsm liet het afweten. Enkel het internet werkte nog. Ik wilde gewoon niet sterven op de keukenvloer in een plas van mijn eigen bloed.” De agenten vonden het vuurwapen van de man terug in de tuin van het koppel. Het geweer was geladen. De gewelddadige man werd opgepakt.

Foto Facebook