Mourinho: "Ik wil niet dat De Bruyne weggaat"

José Mourinho wil Kevin De Bruyne graag bij Chelsea houden. Niettemin wordt er onderhandeld met andere clubs over een eventuele transfer van de Rode Duivel, zo bevestigde de Portugees vrijdag op zijn traditionele perspraatje.

jatimmermans

"Ik wil niet dat Kevin weggaat. Maar we hebben een aantal contacten met andere clubs", vertelde 'The Happy One', die De Bruyne de voorbije maanden amper speeltijd gunde.

De blonde middenvelder wordt nadrukkelijk gelinkt aan clubs uit de Bundesliga. Vooral Wolfsburg zou interesse tonen, al kan het prijskaartje van naar verluidt 30 miljoen euro een struikelblok vormen.

"Dit is een periode waarin spelersmakelaars roem kunnen vergaren. Als men denkt dat we onze spelers voor een prikje zullen verkopen, dan zeg ik: de koopjes in Londen zijn sinds gisteren voorbij", ging Mourinho verder.

"Kevin is een fantastische speler met een fantastisch potentieel. Dit is de eerste keer dat hij bij een grote club in een grote competitie speelt. Zijn aanpassing aan het moeilijke leven als Chelsea-speler is niet zo vlot verlopen. Om te spelen, moet je een hoge prijs betalen. Spelers moeten hard werken, alles geven en aanvaarden dat er concurrentie is."

Foto: Kevin De Bruyne

Foto AFP