5 stappen: zo wordt die eerste kus fantastisch (+ 1 ding dat je zeker niet mag doen!)

Niets zo spannend als een eerste kus: als het juist zit, is het een magisch moment en meteen een mooie voorbode voor een prachtige relatie. Maar er zijn natuurlijk ook mannen die het helemaal verpesten en je met een slecht gevoel laten zitten. Een Amerikaanse psycholoog heeft nu achterhaald wat de grootste fout is van kussende mannen!

mgeysmans

"Mannen slagen er vaak in om vrouwen te overmeesteren tijdens het zoenen. Ze duiken met volle kracht in de actie en duwen hun tong diep in de keel van de vrouw zelf. Daar houden dames helemaal niet van. Zij willen romantiek bij een eerste kus, vlinders, zachtheid. Daarom moet je een kus opbouwen. Begin heel simpel en zacht en bouw de intensiteit langzaam op naargelang de tijd vordert."

"Mannen moeten meestal niet eerst kussen om opgewonden te raken, bij vrouwen ligt dat anders. Zij hebben echt wel nood aan een goede kus vooraleer ze in staat zijn om verder te gaan. Eigenlijk kan je een goede kus onderverdelen in 5 etappes. In de eerste etappe gebruik je enkel je lippen, die je zacht op de hare drukt. Tijdens de tweede fase dien je de vrouw dichter naar je toe te trekken, met een arm rond haar rug geslagen en een arm net boven haar achterwerk. In de derde etappe kan je iets verder gaan. De vrouw opent dan meestal vanzelf haar mond ietsje meer, waardoor je een klein beetje intenser kan zoenen. Tijdens de vierde stap van het zoenen dien je haar nog dichter tegen je aan te trekken, waardoor jullie beiden bovenlichamen tegen elkaar worden gedrukt. Tijdens de vijfde etappe kan je dan nog ietsje intenser zoenen en mogelijk met haar haar spelen. Zorg er wel voor dat je niet aan haar lokken begint te trekken, dat is een ware afknapper."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen