Stromae dolverliefd op styliste: "Ze is veel belangrijker dan Tatiana Silva ooit is geweest"

Stromae scheert hoge toppen in de muzieklijsten, maar ook op liefdesvlak gaat het de man voor de wind. Zo heeft hij al een tijdje een relatie met zijn vaste styliste Coralie. De twee wonen zelfs al samen.

mgeysmans

"Ze leerden elkaar beter kennen en zo is de vonk overgeslagen. Tussen Coralie en Paul zit het echt goed. Paul is zelfs, na jarenlang bij zijn mama te hebben gewoond, recent verhuisd. Hij gelooft in een toekomst met Coralie en inmiddels wonen ze al een hele tijd samen in Elsene. Ze dromen er zelfs van om daar een kindje groot te brengen", weten insiders te vertellen aan TVFamilie.

Ook Stromae zelf is in de wolken. Zo erg zelfs dat hij opeens een rare uitspraak over zijn ex Tatiana Silva deed. "Soms heb ik de indruk dat mijn relatie met Tatiana door de mensen als mijn allerbelangrijkste relationele wapenfeit wordt beschouwd. Maar dat klopt totaal niet. Al mijn relaties zijn belangrijk geweest voor mij. Mijn nieuwe liefdesgeluk is zelfs al belangrijker dan mijn relatie met Tatiana ooit is geweest."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen