De Romeo's weer herenigd: "Het heeft onze band sterker gemaakt"

Het rommelde een tijdje stevig binnen De Romeo's. Gunther Levi zag het niet zitten om nog meer tijd van huis weg te zijn om de band ook in Nederland te lanceren en zou bovendien opnieuw met een drankprobleem kampen. Maar met het begin van een nieuw jaar, raakten de mannen weer op één golflengte.

mgeysmans

"We hebben uren gepraat over hoe we het verhaal best zouden aan pakken en zijn er gelukkig samen uitgeraakt. Weet je, in elk huwelijk zijn er wel eens meningsverschillen. Ik durf zelfs te zeggen dat het onze band sterker heeft gemaakt. En voor alle duidelijkheid: we hebben Gunther op geen enkel moment onder druk gezet. Zo werkt vriendschap niet", vertelt Chris van Tongelen in Het Nieuwsblad.

"Of ons avontuur in Nederland gaat lukken weet niemand, maar we houden van uitdagingen. Verschillende mensen raden het ons af, maar als we het niet proberen, krijgen we er geheid spijt van. Als heel wat Nederlandse artiesten erin slagen om in Vlaanderen succesvol te zijn, waarom zou het omgekeerd dan niet mogelijk zijn?"

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen