Interviewster valt flauw tijdens live-verslag (video)

Koude temperaturen kunnen soms vreemde effecten hebben op mensen. Neem nu de jonge Amerikaanse televisiereporter Brooke Graham. Tijdens een live interview vanop een langlaufpiste viel zij pardoes flauw. Het leverde hilarische tv-beelden op waar de presentatrice nadien zelf smakelijk mee kon lachen.

jrosquin

Brooke Graham bracht op de zender KUTV live verslag uit van haar eerste ervaringen op langlauflatten. Toen ze twee ervaren skiërs aan het interviewen was, veranderde het wit plots in zwart voor haar ogen. De interviewster viel stijl achterover en viel met haar achterhoofd op het besneeuwde pad.

Een van de geïnterviewden schoot meteen ter hulp maar enkele tellen later kwam Graham weer bij bewustzijn en ging vanop de grond gewoon verder met haar interview, tot verbazing van de geïnterviewden en een hele hoop kijkers.

"Ik voelde dat het lichter in mijn hoofd werd", verklaarde ze nadien. "Ik probeerde de producer nog te verwittigen dat ik me niet goed voelde. Nadat ik op de grond gevallen was, ging ik rechtop zitten, maar wist niet hoelang ik buiten bewustzijn geweest was. Ik zag de camera en besliste dan maar opnieuw te praten."

Graham kreeg nadien heel wat bezorgde reacties, maar sust de gemoederen. "Het is niet de eerste keer dat ik bij koud weer flauw val." Toch besliste ze, op aanraden van haar producer, om eens langs te dokter te gaan om te achterhalen wat de oorzaak is van haar aandoening.

Bekijk het filmpje: