Ticketverkoop voor Sportpaleismatch Giants van start

Print
Ticketverkoop voor Sportpaleismatch
 Giants van start

Ticketverkoop voor Sportpaleismatch Giants van start

Voor de vijfde keer verhuist Port of Antwerp Giants van zijn Lotto Arena naar het Sportpaleis. Op vrijdag 4 april zal de topper tegen Oostende plaatsvinden in de aanpalende gigant met het blauwe dak. Het haventeam gaat opnieuw voor een recordbrekend volume toeschouwers.

De vorige editie lokte 15.500 mensen naar het Sportpaleis. Omdat ondertussen de tribunes vernieuwd zijn, kunnen nu 17.000 mensen een plaatsje vinden. De ticketverkoop start vrijdagmorgen 20 december om 09u. Per stuk kosten de kaarten 7 euro. Als er nog zitplaatsen overblijven, worden die vanaf 26 maart gratis aangeboden. Alle aanwezigen maken kans op een Citroën C1, maar wie kaarten aan 7 euro koopt, verdrievoudigt zijn of haar kansen.

Kinderen tot 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen een dubbel aantal tickets en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen. Zij krijgen hun tickets thuis toegestuurd.

Bestellen kan via www.portofantwerpgiants.be, www.sportpaleis.be of www.teleticketservice.com, telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. € 0,30/min.). Kaarten zijn ook verkrijgbaar in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur - alleen cashbetalingen mogelijk).

Archieffoto VDB
MV