Speurders zoeken mannen die bejaarde thuis overvielen

Print
Speurders zoeken mannen die bejaarde thuis overvielen

Speurders zoeken mannen die bejaarde thuis overvielen

Houthalen-Helchteren - Het parket van Hasselt is op zoek naar twee mannen die tijdens de nacht van 29 op 30 augustus 2013 een bejaarde vrouw hebben overvallen in haar woning in Helchteren. De daders verrasten het slachtoffer in haar slaap.

De overvallers wisten de woning van de vrouw aan de Middenweg binnen te dringen. Ze wekten de vrouw, namen het alarmtoestel rond haar hals weg, beroofden haar van haar gouden trouwring en doorzochten vervolgens de hele woning. De bejaarde dame bleef heel de nacht bang in haar bed liggen. Pas 's ochtends belde ze een familielid om hulp.

Een buurjongen had die nacht een verdachte man opgemerkt in de straat. Het gaat om iemand van ongeveer 30 jaar. De verdachte is groot en slank, heeft zwart haar met een naar voor gekamde kuif. Hij was ongeschoren en had een ringbaardje. Hij nam plaats achter het stuur van een donkere personenwagen, vermoedelijk een Volkswagen Polo of een Seat.

Herkent u deze man of weet u waar hij verblijft, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie via de website van de federale politie of via het gratis nummer 0800/30300.

FiVr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio