Nieuwe Versuz in stijl geopend (foto's + video)

Print
Hasselt - Op de site van de Hasseltse Grenslandhallen is donderdagavond de nieuwe discotheek Versuz officieel geopend. Gouverneur Herman Reynders, de Hasseltse burgemeester Hilde Claes en schepen Tom Vandeput mochten het lintje doorknippen.

Op nauwelijks drie maanden en drie weken werd de voormalige Hal 5 van het evenementencomplex volledig verbouwd tot één van de grootste en mooiste discotheken van het land. De drie vennoten, met name manager Yves Smolders, Jan van Esbrouck (Sportpaleis) en Herbert Houben (KRC Genk-voorzitter), investeerden meer dan 5,5 miljoen euro in het danspaleis van 3.100 m2.

De Versuz, zoals ook de onlangs gesloten discotheek aan de Hasseltse Kanaalkom heette, bestaat uit diverse ruimten en verdiepingen waar telkens andere muziekstijlen en vormen van entertainment worden aangeboden. Blikvanger is bovendien de open patio, waar de rokers een eigen party-ruimte ter beschikking krijgen. Deze kan ook omgebouwd worden tot zwembad of schaatsbaan.

Begin april 2014 opent in de disco nog een luxueus restaurant, dat ook voor andere gasten dan de clubbezoekers zal toegankelijk zijn. De Versuz is open op donderdag, zaterdag en maandag. Op andere dagen kan de zaak worden afgehuurd.

Onze man was er gisterenavond ook bij. Bekijk hieronder de foto's en videobeelden van de openingsavond.

Belga, foto's SvDi


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio