Flat scheurt na werken in straat

Print
Flat scheurt na werken in straat

Flat scheurt na werken in straat

As - In As hebben de werken voor de herinrichting van de Stationstraat en omgeving heel wat schade veroorzaakt aan een nabijgelegen appartement. Barsten zijn duidelijk zichtbaar aan de binnen- en aan de buitenkant. Volgens bewoner Jos Keymis zijn die ontstaan nadat de trilpletwals passeerde.

“De eerste keer dat die trilpletwals passeerde om de aangelegde ondergrond aan te trillen leek het wel of de oorlog uitbrak", zegt Keymis. "Alles in huis trilde. De glazen in de kast gingen nogal tekeer. Gelukkig was dat niet permanent. Het duurde telkens zo’n halve minuut tot een minuut. Maar wel meer dan twee dagen op geregelde tijdstippen. Aan heel dit appartement is nooit iets geweest. Tot na dat gedaver.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn de betonnen elementen gebarsten van aan de onderkant van de ramen tot op de stoep. Ook binnen in het appartement tekenen zich barsten af die we nooit eerder zagen. Ik heb dat meteen gemeld aan zowel de aannemer als aan degene die de werf voor de gemeente opvolgt. Maar niemand wil zich daarover uitspreken.”

De aannemer heeft de klacht overgemaakt aan de verzekeringsmaatschappij.

Lees het volledige verhaal vandaag in Het Belang van Limburg.

CN


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio