Celebs

Euvgenia (SYTYCD) wijst huwelijksaanzoek vriend af: "Dat hij eens beter zijn best doet"

Print
Euvgenia (SYTYCD) wijst huwelijksaanzoek vriend af: "Dat hij eens beter zijn best doet"

Euvgenia (SYTYCD) wijst huwelijksaanzoek vriend af: Dat hij eens beter zijn best doet

Euvgenia Parakhina staat bekend als het flamboyante jurylid bij So You Think You Can Dance, maar ook in het dagelijkse leven is de vrouw niet op haar mondje gevallen. Ze heeft onlangs zelfs haar vriend, met wie ze al anderhalf jaar samen is, koudweg afgewezen toen hij haar ten huwelijk vroeg. Reden? Hij deed het op een niet zo romantische manier.

Terwijl Euvgenia en haar vriend Jeroen rondkuierden op het Rode Plein in Moskou, ging de man op één knie zitten en vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Haar antwoord? "Neen." Niet dat Euvgenia niet toe is aan trouwen, of Jeroen niet graag ziet, ze vond het huwelijksaanzoek niet "speciaal" genoeg.

"Het spijt me, maar als hij met me wil trouwen, zal hij toch met een beter aanzoek moeten komen. Vergeet niet dat ik Russische ben he. We zijn heel gevoelig en dragen romantiek hoog in het vaandel. Een aanzoek tussen toeristen terwijl ik sta te vernikkelen van de koude, staat voor mij dus niet gelijk aan romantiek", aldus Euvgenia tegen een Nederlands tijdschrift.

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen