thumbnail: null
thumbnail: null

Man krijgt in twee jaar honderd deurwaarders over de vloer

Twee jaar geleden kocht Andy Geraerts (29) een huis langs de Maastrichterweg in Lanaken. “Sindsdien zijn er weken dat we vier deurwaarders op bezoek krijgen”, aldus Andy. Op het verkeerde adres.

tmas

“Alles samen zijn er hier al zo’n honderd geweest. Ik begin ze te kennen, en zij mij ook. Ze weten dat ze hier aan het verkeerde adres zijn. Toch laten ze hun brieven achter. Soms duwen ze die snel in mijn handen. Vaak ook bezorgen ze die bij de buren.”

“Een klacht bij de politie heeft niet geholpen. Ik heb het bedrijf opgespoord waarvoor die brieven bestemd zijn. Ik kreeg een vrouw aan de lijn. Ze zei dat ik die brieven maar moest binnen brengen. Tja, dat is ook geen oplossing, vind ik.”

“Om een einde te maken aan deze wantoestand, stuurt mijnheer Geraerts best een aantekende brief naar de Arrondissementskamer van Gerechtsdeurwaarders van Tongeren”, zegt Frank Spruyt van de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders.

Andy stuurt dezelfde brief op aanraden van VOKA ook naar de Kamer van Koophandel én het parket. “Ik zal dit artikel ook aan mijn voordeur hangen”, lacht hij. “Hopelijk is het daarmee voor alle deurwaarders dan duidelijk.”

GW, Foto TP

Aangeboden door onze partners