Muzikant Florent Pevee (22) verongelukt onder lijnbus op Grote Ring

Print
Hasselt - Op de Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt is vanochtend rond 6 uur Florent Pevee (22) uit Tongeren verongelukt onder een lijnbus. De muziekstudent aan de PXL lag om een onbekende reden op de busbaan voor de Handelsschool. Twee personenwagens konden hem nog ontwijken, maar de lijnbus kon een aanrijding niet meer vermijden. Een MUG-team snelde nog ter plaatse, maar voor de student kwam alle hulp te laat.

Pevee stond bekend om zijn intense concerten als frontman van Kabul Golf Club en zijn sterke prestaties met de basgitaar voor The Rott Childs. Twee jaar geleden was Kabul Golf Club nog te gast bij Limbolink, de muziekwebsite van Het Belang van Limburg. De clip werd toen door onze redactie opgenomen en bij wijze van eerbetoon kan u hem hieronder bekijken.


Het parket van Hasselt stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse, om de precieze oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Ondertussen is bevestigd dat de aanrijding met de bus de doodsoorzaak was. De lokale politie voorzag in slachtofferbejegening voor de nabestaanden van het slachtoffer en voor de chauffeur van de lijnbus, die serieus onder de indruk was.

ToRo/Belga, Foto's VTM/ToRo

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio