Welkom op de pagina van 'Voor U Opgelost'

Soms zijn onze lezers ten einde raad, door een probleem met een hogere overheid of een groot bedrijf. De redactie van Het Belang van Limburg biedt hen dan vaak de laatste strohalm.

tmas

Als krant proberen wij onze lezers zoveel mogelijk te helpen. Journalist Gunter Willekens brengt iedere maandag in de krant verslag uit over zijn 'hulpacties'.

Wilt u zelf de hulp inroepen van onze journalist, dan kan dat. Als u niet meer weet wat te doen. Als u niet krijgt waar u recht op heeft. Als niemand zich iets van uw probleem aantrekt. Laat het ons dan weten.

Met welke problemen kunnen wij u helpen? Met vragen van u, als consument. Een paar voorbeelden. "Ik verhuis deze week naar een nieuwe woning. Maar men heeft geen aardgas gelegd. Kan u ons helpen", vroeg Ine uit Hamont, een moeder van twee jonge kinderen. Of Davy uit Kermt: "Na een vakantie in Egypte kreeg ik een gsm-rekening van bijna 4.000 euro. Meer dan mijn reis heeft gekost. Dat kàn toch niet?"

Maandag in de krant, en later op deze pagina, kan u vernemen of en hoe uw krant heeft kunnen helpen.

Opgepast. Er zijn problemen waarmee wij u kunnen niet kunnen helpen? Voor juridische en sociale geschillen,… verwijzen wij u graag door naar de sociale of gerechtelijke instanties in uw buurt.

Gunter Willekens, Cartoon Klier

Aangeboden door onze partners