Druilerige week op komst

Print
Het is zondagmiddag wisselend bewolkt met enkele buien. Vooral over het westen en noorden van het land is onweer mogelijk. Er waait een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige zuidwestenwind met pieken tot 70 km/u. Later vanmiddag zal de wind iets in sterkte verminderen. De maxima schommelen tussen 7 en 12 graden.

Zondagavond neemt de bewolking toe vanuit het westen, vannacht gevolgd door veel regen. Gaandeweg zal de zuidwestenwind opnieuw in sterkte toenemen. De minima liggen tussen 4 en 8 graden.

Maandagochtend is er veel bewolking met regen. In de loop van de namiddag verschijnen er stilaan opklaringen vanuit het noordwesten. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige wind, eerst uit het zuidwesten, later draaiend naar het noordwesten. De maxima bedragen 9 tot 12 graden.

Dinsdag tot en met zaterdag is er meestal veel bewolking en zijn er perioden met regen of buien en veel wind. Dinsdag is het met zowat 9 graden tijdelijk koeler. Van woensdag tot en met zaterdag wordt het overdag zowat 12 graden.

Belga