"Mijn ouders kunnen me niet verbieden hem te blijven zien"

Wie Boer zkt. Vrouw volgde, keek met ontzag toe terwijl boer Jan (22) zijn keuze voor de ultieme reis bekend maakte. "Mijn besluit staat vast: ik kies voor Emily", zei de man kordaat. En daardoor stortte de wereld van die andere kandidate Melissa in, recht voor de camera. "Het doet nog altijd pijn."

mgeysmans

"Natuurlijk ben ik er verdrietig om. Zeker nu ik mezelf terugzie op tv. Ik mis boer Jan. Ik probeer weer leuke dingen te doen om niet aan hem te denken, maar dat is niet gemakkelijk. Nu pas dringt echter tot me door hoe hard hij achter Emily liep. Ik speelde slechts een bijrol", aldus Melissa in TvFamilie.

Boer Jan kwam echter ook al in opspraak toen bleek dat hij met meerdere vrouwen het bed al had gedeeld tijdens de opnames voor het programma. "Tja, Jan is een jonge gast he. Wat kan je eraan doen?", lacht Melissa zijn ontrouw weg. "Mijn ouders kunnen me niet verbieden om hem te blijven zien. Mijn mama zegt wel dat ik beter een andere jongen zoek, maar ik ben oud genoeg om te leren uit mijn fouten. Zeker wat liefde en vriendschap betreft."

Beeld: VTM