OHL en Bergen spelen 2-2 gelijk

Print
OHL en Bergen spelen 2-2 gelijk

OHL en Bergen spelen 2-2 gelijk

OH Leuven en Bergen hebben op speeldag 13 in de Jupiler League de punten verdeeld. In een gek einde van de eerste helft werd drie keer gescoord op zes minuten.

De bezoekers kwamen op voorsprong via Arbitman. De Israëliër kopte een voorzet van Angeli fraai tegen de netten. OHL ging meer drukken en dat leidde wat later tot de verdiende gelijkmaker. Petterson kon van dichtbij de 1-1 voorbij doelman Werner. Lang bleef die niet op het scorebord staan, Diandy bracht de Walen opnieuw op voorsprong. En nog was het niet voorbij. Van Gijseghem kreeg rood nadat hij een OHL-speler tegen de grond haalde binnen de grote baklijn. Ruytinx stuurde Werner de verkeerde hoek in en de 2-2 was een feit.

In de tweede helft ging een harde trap van Soumah tegen de deklat. De Leuvenaars behielden het overwicht, maar kwamen niet tot uitgespeelde kansen. Bij de bezoekers zorgde Tim Matthys voor het grootste gevaar. Bergen-doelman Werner moest in de laatste minuten nog goed uit zijn pijp komen op een kopbal van Pettersson, maar de winning goal viel niet meer.

Foto Belga