Hazard: "We gaan naar Zagreb om te winnen"

Print
Hazard: "We gaan naar Zagreb om te winnen"

Hazard: We gaan naar Zagreb om te winnen

Eden Hazard wordt vrijdag tegen Kroatië opnieuw één van de Rode Duivels om naar uit te kijken. De speler van Chelsea is klaar voor de strijd, meldde hij woensdag na de training van de Belgen in het Koning Boudewijnstadion.

"De Kroaten zullen wel meteen proberen te drukken, het is dan aan ons om snel te scoren. We gaan in ieder geval naar Zagreb om te winnen. Als we voor een punt spelen, keren we gegarandeerd puntenloos terug", voorspelde Hazard.

Hazard hoopt in ieder geval op een uitstekende persoonlijke prestatie tegen het team van Igor Stimac. "Als ik naar mijn eigen prestaties in deze WK-kwalificatie kijk, vind ik dat ik alleen in de twee partijen tegen Macedonië goed gespeeld heb. Maar als ik nu tegen Kroatië slecht speel en we winnen toch, zal ik daar uiteraard niet rouwig om zijn."

Eden Hazard sukkelde de voorbije weken wat met lichte blessures, maar daar lijkt hij nu vanaf te zijn. "Ik heb wel nog een klein beetje last van mijn knie, maar tegen vrijdag denk ik wel 100 procent fit te zijn", meldde hij na de woensdagtraining. "Die blessure kwam er overigens na een tackle op Moussa Dembélé in de partij tegen Tottenham, tackles zijn echt niets voor mij", lachte Hazard.


De Rode Duivels spelen hun cruciale match in Kroatië vrijdag al om 18 uur. Dat aanvangsuur is voor veel mensen een praktisch probleem. Kunt u de match niet zien omdat u nog moet werken? Neemt u als individu of bedrijf speciale maatregelen om toch te kunnen kijken? Laat het ons weten via hier@reageren.be. Vergeet uw naam en telefoonnummer niet te vermelden.
Zet u vrijdag iets leuk op poten om, samen met vrienden of familie, naar de match te kijken? Laat het ons ook weten via hier@reageren.be.


Belga