Clown die ex-man van vriendin neerstak blijft aangehouden

Print
Clown die ex-man van vriendin neerstak blijft aangehouden

Clown die ex-man van vriendin neerstak blijft aangehouden

Houthalen-Helchteren - In Houthalen-Oost is in de nacht van maandag op dinsdag een man ernstig gewond geraakt toen hij werd neergestoken door de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was gisteravond stabiel. De dader is door de onderzoeksrechter aangehouden en werd opgesloten in de gevangenis van Hasselt. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer.

Het drama speelde zich rond drie uur 's nachts af in de Korhoenstraat in Houthalen-Oost. Wouter H., een dakdekker die in bijberoep als clown aan de slag is, begaf zich naar de woning van zijn liefdesrivaal Ivo D.B., stak er de banden van diens wagen lek en sloeg de ruit van de achterdeur van de wagen aan diggelen.

Het slachtoffer werd gewekt door het helse kabaal en stapte naar buiten. Daar kwam het tot een handgemeen. Na een tijdje haalde Wouter een mes boven en stak hij Ivo in de buik, waarna hij het op een lopen zette. Het slachtoffer kon de hulpdiensten verwittigen en werd gisteravond nog geopereerd. Zijn toestand is stabiel.

De dader werd opgepakt toen hij zich lichtgewond naar het ziekenhuis begaf. Hij kon het blijkbaar moeilijk verkroppen dat zijn vriendin nog een goede verstandhouding had met haar ex-vriend, met wie ze twee kinderen heeft.

Belga/NV/ToMas
Archieffoto Belga


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio