Berings advocatenkantoor investeert 2,5 miljoen euro in nieuw kantoorgebouw

De advocatenassociatie Vandeurzen-Geyskens, een van de grootste associaties in Limburg, investeert 2,5 miljoen euro in een nieuw kantoorgebouw aan de Paalsesteenweg in Beringen, waar in totaal 43 personeelsleden onderdak zullen vinden. Het gebouw beslaat 2.000 vierkante meter beschikbare oppervlakte.

tmas

"We gaan van 900 vierkante meter nu naar 1.600 vierkante meter gebruikte oppervlakte", vertelt Jan Swennen (foto), een van de zes vennoten, woensdag. Ze hopen tegen medio 2014 hun intrek in het nieuw kantoor te kunnen nemen.

De advocatenassociatie Vandeurzen-Geyskens werd in maart dit jaar nog bekroond met de onderscheiding van beste advocatenkantoor in Vlaanderen. De associatie is meer dan zestig jaar geleden ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen wijlen Alfons Vandeurzen en Hubert Geyskens. Geyskens-Vandeurzen was zowat het eerste advocatenkantoor in Limburg dat een kantoor, uitsluitend voor de advocatenpraktijk, uit de grond stampte.

Groei

Het kantoor kende de laatste twintig jaar een gestage en continue groei. Elk jaar komen er twee tot drie advocaten bij. Om deze groei te stroomlijnen ging men op zoek naar een nieuwe locatie en die werd gevonden in het gebouw van een groothandel in verlichtingsarmaturen. De investering van 2,5 miljoen euro omvat de aankoop en verbouwing van het pand.

"Het gebouw zal gestript worden en dan naar onze behoeften ingericht worden, waarvoor we samenwerken met het architectenbureau Drieskens en Dubois uit Hasselt", aldus Arne Van der Graesen, advocaat-vennoot.

Intussen werd ook een nieuwe advocaat-vennoot aan boord gehesen. Stefaan Lettens, die gespecialiseerd is in fiscaal- en vennootschapsrecht, zal het departement Tax en Corporate leiden. Hij was voorheen verbonden aan de associatie Monard-D'Hulst in Hasselt.

Belga Archieffoto

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio