thumbnail: null
thumbnail: null

Josje: "Kevin Janssens en ik zijn géén koppel"

Een solo-interview met Josje Huisman (27), dat was alweer zeer lang geleden. Nochtans gespreksstof genoeg: ‘De neusring van Josje’, ‘Josje en Johnny de Mol verliefd’, ‘Josje en Johnny uit elkaar’, ‘Josje valt voor de charmes van Kevin Janssens’... Drukpersen in Nederland en Vlaanderen draaiden overuren, terwijl de Nederlandse er zelden iets over losliet.

fvranckx

Maar nu gaat ze geen vraag uit de weg. “Ik heb de voorbije vier jaar veel geleerd”, zegt ze. “Ik moest eraan wennen dat iedereen plots van alles van me wilde weten. Het was moeilijk, maar nu heb ik mijn draai helemaal gevonden.”

Een van die vragen ging dus over haar vermeende relatie met acteur Kevin Janssens (foto). “Maar Kevin en ik hebben nooit bevestigd dat we een koppel zijn, we zijn gewoon vrienden. Daarom vinden we het zo raar dat de kranten er vol van staan", antwoordt ze.

"Weet je waarom ik hier niet zo graag over praat in ‘t openbaar? Omdat je op die manier niet eens de kans krijgt om mekaar te leren kennen. Dat vind ik ontzettend irritant. Ze mogen insinueren wat ze willen, maar als ze over Kevin en mij ‘het verliefde koppel’ schrijven, denk ik: ‘Wie zegt dat dat zo is?’ Bij deze wil ik me dan ook verontschuldigen bij de mensen voor alle onzin die er over mij wordt geschreven.”

Lees het volledige interview met Josje in uw weekendkrant.

JoSm, Foto's LD/CJ