Milk Inc. vervangt concertreeks in Sportpaleis door eenmalig optreden

Print
Milk Inc. vervangt concertreeks in Sportpaleis door eenmalig optreden

Milk Inc. vervangt concertreeks in Sportpaleis door eenmalig optreden

‘MilkFest’, de achtste doortocht van Milk Inc. in het Sportpaleis, rekent midden oktober op de handjes van 23.000 toeschouwers, de maximale capaciteit van de nieuwe arena. Geen concertreeks meer voor Milk Inc. dit jaar, maar een eenmalig optreden met een muzikale amuse, een hoofdact en een afterparty.

“We willen onze fans nog meer actie geven dan wat ze vroeger al kregen”, zegt frontman Regi. “Dankzij gastoptredens wordt het straks een zogeheten ‘in(c)doorfestival’, goed voor zeven uur muziek.” Met Kraantje Pappie, Peter Luts en Sem Thomasson, de revelatie van Tomorrowland, krijgen Penxten en co alleszins hulp uit onverwachte hoek.

Een mobiele app moet tijdens ‘MilkFest’ zorgen voor een snelle interactie tussen het publiek en het podium. “Onze technicus zal hun toestel tijdens het concert overnemen. Op het display zal dan een fel lichtvlak te zien zijn", verklapt Linda Mertens.

De komst van de Hawaïaanse singer-songwriter Bruno Mars naar het Sportpaleis, twee dagen voor ‘MilkFest’, maakt een extra concert van Milk Inc. onmogelijk. “Het Sportpaleis tweemaal doen vollopen, daar komt stress bij kijken en dat willen we niet. Het zou jammer zijn om op de tweede avond te moeten spelen voor een halfvolle zaal. We heten Milk Inc., maar we willen onze concertformule wel niet uitmelken", besluit Regi.

‘MilkFest’, op 19 oktober (20.30 uur) in het Sportpaleis.

PeBr, foto WH