Celebs

Ketnet-presentatrice wordt naaktmodel

Print
Ketnet-presentatrice wordt naaktmodel

Ketnet-presentatrice wordt naaktmodel

Charlotte Leysen heeft een nieuw project op haar palmares staan. De vrouw stond model voor de gerespecteerde portretfotograaf Filip Naudts. Naakt weliswaar.

De foto komt er naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Naudts carrière. Hij lanceert daarom een kunstzinnig koffieboek. In de normale uitgave staat Leysen dan ook op de foto omwikkeld met wc-papier. Maar wie de duurdere versie koopt van het boek, ziet Leysen wel degelijk naakt poseren. "Al wie zo'n boek koopt, wordt gevraagd een kleine overeenkomst te ondertekenen om de foto niet te reproduceren of te verspreiden. Wie het beeld toch op internet post of via andere kanalen verspreidt wordt strafrechtelijk vervolgd en riskeert dus een boete", aldus Naudts.

Bij Ketnet reageren ze gematigd. "We hebben enkel ingestemd omdat dit een kunstproject is. Een naaktshoot uit de boekjes zouden we nooit goedkeuren omdat die haaks op de waarden van Ketnet staat. Ons is verzekerd dat enkel Charlotte's contouren te zien zijn via een spel van licht en schaduw."

Photo News

Niet te missen