Limburger Jan Moers wordt nieuwe gezicht van Test-Aankoop

Jan Moers (29), geboren en getogen in Montenaken (Gingelom), wordt het nieuwe gezicht van Test-Aankoop. Hij volgt op termijn Ivo Mechels op, die directeur wordt van de internationale groep Test-Aankoop. “Op termijn, want Ivo is niet weg. Hij blijft hier aanwezig, ook als woordvoerder."

evrolix

Nu Mechels zopas is aangesteld als nieuwe directeur van de internationale groep Test-Aankoop (hoofdzetel in Brussel, met naast de Belgische ook nog een Italiaanse, Spaanse, Portugese en Braziliaanse poot), zal Jan Moers meer op de voorgrond treden. “Het klopt niet helemaal dat ik Ivo ga opvolgen”, zegt Jan Moers er meteen bij. “Ivo is niet weg, hij blijft hier een kantoor verder zitten. We gaan wel de taken verdelen en samen de relaties met de Nederlandstalige pers en de politiek onderhouden.”

"De waarden van Test- Aankoop stroken perfect met de mijne. Ik heb ook even bij vrienden en kennissen gepolst wat zij daar van vonden. Die waren het unaniem eens: deze job was inderdaad op mijn lijf geschreven. Ik heb dus gesolliciteerd. Er waren nog een aantal andere kandidaten, en ik heb het geluk gehad dat Test-Aankoop voor mij heeft gekozen.”

Dominiek Claes Foto Belga

Lees het volledige interview vandaag in uw weekendkrant.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer