thumbnail: null
thumbnail: null

Joke Van de Velde topless betrapt op schoot Wim Oosterlinck

Joke Van de Velde en Wim Oosterlinck zorgden voor heel wat smalende blikken van journalisten toen ze een foto de wereld instuurden van een topless Joke Van de Velde, zittend op de schoot van Wim Oosterlinck.

mgeysmans

Niets aan de hand, zo bleek al snel. Joke mag namelijk op woensdag het gezelschapsmeisje worden van Wim Oosterlinck tijdens diens Wim O Show - Interactive op Q Music.

Je verkiezing van Miss België ligt al wel even achter de rug maar je wordt nog altijd omschreven als ex-miss. Vind je dat erg?

Joke: "Waarom zou ik me moeten schamen? Ik vind het eerder flauw als meisjes verzwijgen dat ze ooit hebben deelgenomen aan een miss-verkiezing. Toen ik op mijn negentien Miss België werd, was ik nog heel introvert. Elke stap werd nauwlettend gevolgd, waardoor ik me heel slecht in mijn vel voelde. Door er veel met mijn ouders over te praten, heb ik uiteindelijk zelf geleerd dat ik het mij allemaal niet zo moet aantrekken."

"Wel zeg ik tegenwoordig liever niks meer tegen journalisten van de boekskes. Wanneer ik trouw of een kindje krijg mag iedereen het weten, maar voor het overige heb ik nog weinig behoefte om alles te delen met de pers. Maar als je een mediafiguur wil zijn, moet je er nu eenmaal zowel de goede als de slechte kanten bij nemen."

Doordat je als ex-Miss allerhande pensenkermissen hebt afgeschuimd, weet je wellicht hoe je met handtastelijke mannen moet omgaan?

"Ja jong, zwijg mij ervan. Zeker toen ik nog maar negentien was, dachten sommigen dat ze met mij alles konden. Ik heb ooit eens meegemaakt dat ik in een jury moest zetelen met een man die zei dat hij heel invloedrijk was. Hij begon avances op mij te maken en als ik er niet op inging, mocht ik mijn carrière vergeten. Ik heb geweigerd, en ik ben er toch nog. Nee, ik zou nog liever in de goot liggen dan mijn zelfrespect op te geven."

Aangeboden door onze partners