"Antwerpenaar Nainggolan in januari naar Juventus"

Print
"Antwerpenaar Nainggolan in januari naar Juventus"

Antwerpenaar Nainggolan in januari naar Juventus

Cagliari heeft maandag een laatste bod van Juventus Turijn op Rode Duivel Radja Nainggolan geweigerd. Volgens Italiaanse media is er toch een akkoord om de 25-jarige offensieve middenvelder in januari naar de "Oude Dame" te laten vertrekken.

Cagliari-voorzitter Massimo Cellino zou Nainggolan niet eerder willen laten vertrekken omdat hij voor de winterstop genoeg punten wil sprokkelen om zich van het behoud te verzekeren. Hij wil bovendien meer tijd om een vervanger te vinden.

Een transfer van Nainggolan naar Juventus hangt al langer in de lucht. In januari 2012 verklaarde Cellino al dat hij een principe-overeenkomst had met Juventus. Nainggolan zou vanaf het seizoen 2012-2013 in Turijn spelen. Als de deal deze keer wel doorgaat, wordt Nainggolan de eerste Belg in de geschiedenis bij Juventus.

De in Antwerpen geboren Nainggolan is een jeugdproduct Van Germinal Beerschot. Sinds zijn 17e voetbalt hij in Italië. Eerst bij Piacenza en sinds 2010 bij Cagliari. Hij verzamelde vier caps bij de Rode Duivels (8 selecties), maar zit niet in de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag in Schotland.

Foto Photo News