Kompany: "Proficiat Marouane, wij worden buren"

Print
Kompany: "Proficiat Marouane, wij worden buren"

Kompany: Proficiat Marouane, wij worden buren

Marouane Fellaini heeft zijn droomtransfer naar Manchester United beet. Maandagavond bereikte Everton op de valreep een akkoord met de Mancunians omtrent de overgang van de rijzige middenvelder. De Engelse kampioen legt 32,4 miljoen euro op tafel.

In een tweet richt Fellaini zich dinsdagmorgen tot de supporters van Everton. "Ik wil jullie alleen maar zeggen: BEDANKT Everton en Everton-fans voor de voorbije jaren bij de club." Vincent Kompany deelt zijn collega Rode Duivel via Twitter dan weer een plaagstoot uit. "Proficiat Marouane. Ik ben blij voor elke landgenoot die het goed doet. Nu worden we dus buren. Opgelet, want ik kan nogal luidruchtig zijn.."

De aanvoerder van Manchester City en de Rode Duivels looft verder Everton, dat Romelu Lukaku (Chelsea) en Gareth Barry (Manchester City) als versterkingen aantrok.

"Slim zaken doen"

"Everton heeft met Barry en Lukaku twee uitstekende transfers gedaan. Slimme manier om zaken te doen. Dit zijn de beste deals in deze transferperiode. Ozil is ook een grote transfer maar Everton moet niets betalen. Dat bedoel ik met slim zaken doen", tweet 'Vince the Prince'.

De Engelse voetballegende Gary Lineker laat op zijn beurt dan weer verstaan rotsvast te geloven in de slaagkansen van Fellaini. "Fellaini zal Manchester United iets toevoegen dat ze op dit moment nog niet hebben. Neen, geen extra haar voor Rooney en Giggs, maar fysieke duelkracht in het middenveld", klinkt het.

Lees ook: Fellaini naar Man Utd, Lukaku uitgeleend aan Everton

Foto: Marouane Fellaini en Vincent Kompany op training bij de Rode Duivels

Archiefbeeld Photo News