Eva Pauwels belandt op spoed tijdens feestje voor kinderen

Print
Eva Pauwels belandt op spoed tijdens feestje voor kinderen

Eva Pauwels belandt op spoed tijdens feestje voor kinderen

Wat een fijne dag had moeten worden, is opnieuw op een klein drama uitgedraaid voor Eva Pauwels. De ex-vrouw van Jacques Vermeire had een hele dag gepland om de verjaardag van haar kinderen te vieren, maar kwam uiteindelijk (alweer) op de spoedgevallendienst van het ziekenhuis terecht.

Pauwels had alles voorzien voor wat een groot feest moest worden. Zo schrijft Story. Haar tuin was omgetoverd tot een speelparadijs met zwembad, ze was met de kinderen gaan paintballen en had onder andere een sumoworstelpak voorzien om voor de nodige animatie te zorgen. Tijdens een partijtje sumoworstelen met dochter Julie ging het echter mis. Pauwels kwam met een harde smak op de grond terecht en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht.

"Mijn arm bleek zwaar verstuikt te zijn en er is een spier gescheurd", aldus de pechvogel het weekblad. "Ik loop nu rond met een steunverband en moet, boven op al mijn medicatie voor epilepsie en om te kalmeren, alweer extra pillen innemen. Deze keer was het ongeval echter niet te wijten aan alcohol. Ik was pas na het aperitief beginnen drinken en was dus zeker niet dronken."

Archieffoto