Celebs

"Ilse De Meulemeester is een psychopate, die over lijken gaat"

Print

Ilse De Meulemeester is een psychopate, die over lijken gaat

Ilse De Meulemeester wordt opnieuw zwaar onder vuur genomen in het weekblad Story. Volgens nieuwe getuigenissen zouden zij en haar moeder zelfs ware psychopaten zijn.

Een voormalige vriend van Ilse De Meulemeester klaagde de vrouw al in 2002 aan omdat ze hem nog tienduizenden euro's schuldig was. Door gewiekst gedrag van haar kant kwam ze onder de meeste schadeclaims uit. "Ik dacht met mijn broek op dat moment", geeft de man in Story toe.

"Elf maanden met Ilse heeft me, inclusief het verlies aan mijn villa, 1.350.000 euro gekost. Als je alles optelt heeft ze zo'n 300.000 euro aan mij verdiend. Er zijn natuurlijk zaken bij die ik haar met heel mijn hart heb gegeven, zoals een verlovingsring. Dat is mijn fout. Ik had maar niet zo dom moeten zijn."

"Ilse is het type vrouw dat zich iedere keer moet kunnen verbeteren. Zonder spijt of compassie tegenover de achterblijvers. Ik ben daar zo hard van geschrokken. Ik heb nooit zo'n harteloos iemand gekend. Ilse en haar moeder gaan op zo'n onmenselijke manier te werk. Naar mijn gevoel zijn het vrouwelijke psychopaten. Ze gaan over lijken om zichzelf te verrijken."

Lees ook:
De Lau: "Ik ga trouwen met een oudere vrouw in koninklijke kringen"
Petitie tegen afbraak ouderlijke villa Andrea Croonenberghs
Het ideale dieet ontrafeld: zo verlies je die extra kilo's

Photo News

Niet te missen