Celebs

Eva Pauwels zwaar gecrasht tijdens verjaardagsfeestje dochter: "Ik voelde mijn arm niet meer"

Print

Eva Pauwels zwaar gecrasht tijdens verjaardagsfeestje dochter: Ik voelde mijn arm niet meer

Wat een fijne dag had moeten worden, is opnieuw op een klein drama voor Eva Pauwels uitgedraaid. De vrouw had een hele dag gepland om de verjaardag van haar dochter te vieren. Haar tuin was omgetoverd tot speelparadijs met zwembad, koele bar voor de drank en een sumoworstelpakje. Maar toen liep het faliekant mis.

Eva Pauwels was volop in 'gevecht' met haar dochter tijdens het sumoworstelen toen ze een zeer pijnlijke smak maakte. De vrouw riep het uit van de pijn en kon haar arm niet meer bewegen. Omstaanders hielpen haar uit haar pak en brachten haar vliegensvlug over naar het ziekenhuis. "Daar kennen ze me ondertussen al, ik ben er vaste klant. Al was het ongeluk deze keer niet te wijten aan de alcohol. Ik was pas na het aperitief beginnen drinken. Dronken was ik dus zeker niet", aldus Pauwels in Story.

"Mijn arm bleek zwaar verstuikt te zijn en er is een spier gescheurd. Ik loop nu rond met een steunverband en moet, boven op al mijn medicatie voor epilepsie en om te kalmeren, alweer extra pillen innemen. Met mijn linkerarm kan ik bijna niets doen. Heel lastig. Ik moet me kalm houden anders doet alles pijn. Mijn schouder ziet ook nog altijd bont en blauw van het paintballen en er zitten twee bulten op mijn hoofd. In het vervolg blijf ik bij al die wilde spelletjes aan de kant staan. De kinderen zullen zich zonder mij ook wel amuseren."

"Het feest is blijven doorgaan. Iedereen heeft gewacht tot ik terug was van het ziekenhuis. Ik heb een zware Dafalgan geslikt, met mijn rechterhand wat kaarsjes aangestoken en me met een gin tonic bij het gezelschap gezet. We hebben het nog gezellig gemaakt met pizza en hapjes. En de muziek vollenbak tot drie uur 's nachts. De kinderen zijn wel op tijd naar huis gegaan. Zij logeerden een groot deel van de zomervakantie bij mijn moeder."

Lees ook:
De Lau: "Ik ga trouwen met een oudere vrouw in koninklijke kringen"
"Ilse De Meulemeester is een psychopate, die over lijken gaat"
Petitie tegen afbraak ouderlijke villa Andrea Croonenberghs
Het ideale dieet ontrafeld: zo verlies je die extra kilo's

Photo News

Niet te missen