Astrid Bryan: "Er is iets gebroken"

Print
Astrid Bryan: "Er is iets gebroken"

Astrid Bryan: Er is iets gebroken

Vanaf 20 september kunnen fans van Astrid Bryan en de Lau weer terecht op VIJF voor een nieuw seizoen van ‘Astrid In Wonderland’. En natuurlijk komt ook de scheiding van Astrid en John aan bod. “Daar is heel wat over gezegd en geschreven”, zegt Astrid in een dubbelinterview met haar broer in Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. “Er zijn dingen gebeurd die niet fraai waren, maar ondanks alles kan ik het nog vrij goed vinden met den John.”

“Er is iets gebroken dat nooit meer gelijmd kan worden, maar ik zal altijd respect hebben voor hem", klinkt het bij Astrid. De Lau reageert harder. "Het gaat hier wel om mijn kleine zusje, hé. Ik ben echt kwaad geweest op die man. De woorden die ik naar zijn hoofd heb geslingerd, zijn niet voor publicatie vatbaar, dat kan ik je verzekeren.”

Over de geruchten dat Astrid al een nieuwe liefde gevonden heeft, is de Hollywoodvrouw duidelijk. "Ik heb écht nog geen lief, wat anderen daar ook mogen over beweren. Sinds John en ik uit mekaar zijn, ben ik zelfs nog geen enkele keer uitgegaan.”

Lees het volledige interview met Astrid en De Lau vandaag in uw krant.

JoSm
Foto WH