Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Machoworstelaar steunt holebihuwelijk (video)

De lobby voor het holebihuwelijk heeft steun gekregen uit wel heel onverwachte hoek: 'Stone Cold' Steve Austin, een Amerikaanse worstelaar wiens personage bekend staat als een bier zwelgende Texaanse heikneuter, heeft zich op een radioshow laten ontvallen dat hij er 'geen enkel probleem mee heeft' dat mensen van hetzelfde geslacht met elkaar trouwen.

dvansant

De 'Texas Rattlesnake' laat zich uit over de Westboro Baptist Church en andere kerken die regelmatig protesteren tegen de legalisering van het homohuwelijk. "Ik geloof dat elk mens in Amerika, of eender welk ander mens overal ter wereld, het recht heeft om te trouwen. Als ze van hetzelfde geslacht zijn: des te beter voor hen.

"De uitspraken van Austin doen ongetwijfeld bij heel wat van zijn fans het hoofd tollen", aldus nieuwssite The Everlasting GOP Stoppers. Hiermee verwijzen ze naar het imago van stoere Texaan dat Austin zichzelf steevast aanmeet doorheen zijn worstelcarriére.

Archieffoto PN

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer