Vanaf woensdag opnieuw 25 graden

Zondagochtend is het betrokken en er zijn perioden met regen. Tegen de middag verschijnen er geleidelijk opklaringen aan zee die zich later verder landinwaarts zullen uitbreiden. Over het zuiden en oosten van het land blijft het nog geruime tijd zwaarbewolkt met soms regen. Er waait een matige, aan de kust een vrij krachtige zuidwestenwind. De maxima bedragen 18 graden in de Ardennen en 20 tot 23 graden elders.

jatimmermans

Zondagavond en -nacht is het over het oosten en zuiden zwaarbewolkt met af en toe regen. Elders is het meestal droog. De minima schommelen tussen 12 en 15 graden. Maandagochtend is het overwegend droog met geregeld zon. Nadien ontstaan er wolken die uitgroeien tot buien waarbij ook onweer mogelijk is. Later in de namiddag verschijnen er steeds meer opklaringen en uiteindelijk wordt het ook droog. Er staat een matige wind uit west tot noordwest. De maxima liggen tussen 16 en 21 graden.

Van dinsdag tot en met zaterdag krijgen we droog en overwegend zonnig zomerweer. De middagtemperatuur ligt dinsdag rond 22 graden, daarna wordt dat ongeveer 25 graden.

Foto Patrick Hattori

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer